POP Asunnot Oy LKV on vuonna 2008 perustettu yksityinen kuopiolainen kiinteistönvälitysyritys. Toteutamme rohkeita unelmia asuntojen myymisessä ja ostamisessa tarjoamalla joustavaa, yksilöllistä ja laadukasta työtä asiakkaan hyväksi. Tavoitteemme on saavuttaa aina sataprosenttinen asiakastyytyväisyys, joten on ilo antaa ammattitaitomme käyttöösi.

undefined

Kun annat kohteesi meidän välitettäväksi

Kaikkein huolettomin tapa hoitaa onnistunut ja turvallinen
asuntokauppa, on antaa se ammattilaisten hoidettavaksi. Tarjoamme osaavaa ja laadukasta palvelua kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa. Toimimme koko Pohjois-Savon maakunnan alueella. Arvioimme ja välitämme kaikki kohteet aina kerrostalosta maatilaan.

Työmme on hoitaa asunnon myyminen alusta loppuun. Me huolehdimme kaikista kaupan käytännön järjestelyistä, joten asiakkaan ei tarvitse hoitaa haastavia paperiasioita. Me järjestämme asunnon myyntiesittelyt ja huolehdimme asunnon näkyvästä markkinoinnista tehokkaiden myyntityökalujemme avulla. Markkinoimme kohteitamme kattavasti erilaisissa medioissa ja löydämme kohteelle oikean ostajan. Kaupan jälkeen huolehdimme puolestasi kaikki tarvittavat asiakirjat taloyhtiön isännöitsijälle ja verotoimistoon. Tämän jälkeenkin autamme ja neuvomme kaikissa kaupan jälkeen heräävissä kysymyksissä. Meillä on ilo antaa ammattitaitomme käyttöösi.

Ota yhteyttä, niin pääsemme alkuun!

  • Arvioimme kohteen realistisen myyntihinnan
  • Laadimme myyntimateriaalin ja huolehdimme kohteen näkyvästä markkinoinnista
  • Järjestämme myyntiesittelyt
  • Etsimme kohteelle ostajan
  • Laadimme kauppakirjan ja muut kaupantekoon liittyvät asiakirjat
  • Kaupan jälkeen toimitamme tarvittavat asiakirjat taloyhtiön isännöitsijälle ja verotoimistoon
Välityspalkkio:

Osakehuoneistot: 3% velattomasta kauppahinnasta + alv. 24% = 3,72% (vähimmäispalkkio 2500€ sis. alv. 24%) + asiakirjakulut.

Kiinteistöt: 3% kauppahinnasta + alv. 24% = 3,72% (vähimmäispalkkio 2500€ sis. alv. 24%) + asiakirjakulut.


Jos päätät myydä kohteesi itse

Ota rohkeasti yhteyttä, ammattitaitomme on käytettävissäsi. Tarjoamme neuvoja kaupan valmisteluun ja tarvittavien asiakirjojen hankintaan sekä laadimme kauppakirjan.

  • Neuvomme tarvittavien asiakirjojen hankinnassa
  • Laadimme kauppakirjan
  • Tarjoamme opastusta myyjän ja ostajan välisessä kaupanteossa
Kauppakirjan laatimispalkkio:

Osakehuoneistot alkaen: 400€ sis. alv 24%

Kiinteistöt alkaen: 600€ sis. alv 24%